Home Carti PDF Educatie pentru sanatate – Clasa a II-a de Gabriela Barbulescu

[PDF] Educatie pentru sanatate – Clasa a II-a de Gabriela Barbulescu

Coperta Carte Educatie pentru sanatate - Clasa a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Educatie pentru sanatate – Clasa a II-a scrisa de Gabriela Barbulescu si publicata de Prior & Books? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Prior & Books

Descriere completa: Educatia pentru sanatate este o preocupare de maxima importanta a societatii noastre si a devenit una dintre componentele esentiale ale educatiei copilului. Iata de ce, ea trebuie inceputa de la varste mici, cand copiii sunt foarte receptivi, primesc usor informatiile si isi formeaza deprinderi si obisnuinte de igiena utile pentru dezvoltarea lor sanatoasa. Ea se doreste a fi un suport de lucru pentru elevii de clasa a II-a asigurand atat latura cognitiva, prin transmiterea de cunostinte necesare mentinerii sanatatii, cat si pe cea comportamental-volitionala prin formarea deprinderilor de igiena, dar si un instrument util invatatorilor si parintilor. Lucrarea de fata este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina optionala Educatie pentru sanatate (aprobata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr. 4496/ 11. 08. 2004) si cuprinde programa pentru clasele I-II, precum si continuturile vizate. Avand in vedere segmentul de varsta caruia ne adresam (7-8 ani), am conceput aceasta lucrare ca o poveste, in care elevii sunt invitati de personajele Tic si Tim sa se informeze si sa-si formeze deprinderi „sanatoase”. Scolarii au nevoie de ajutorul adultilor in citirea cerintelor si a textelor suport. Acestea din urma pot fi un punct de pornire pentru dirijarea invatarii in atingerea obiectivului de baza al Educatiei pentru sanatate: formarea si dezvoltarea in randul elevilor a unui comportament igienic, in scopul apararii sanatatii si dezvoltarii armonioase a organismului…

Cartea Educatie pentru sanatate – Clasa a II-a in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.