Home Carti PDF Educatie plastica. Manual pentru clasa a VII-a in limba maghiara de...

[PDF] Educatie plastica. Manual pentru clasa a VII-a in limba maghiara de Nicolae Filoteanu

Coperta Carte Educatie plastica. Manual pentru clasa a VII-a in limba maghiara

Iti doresti sa citesti cartea Educatie plastica. Manual pentru clasa a VII-a in limba maghiara scrisa de Nicolae Filoteanu si publicata de ALL Educational? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALL Educational

Descriere completa: Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 5654 din 23. 12. 1997 si 4999 din 12. 11. 1998 in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC. Constituie o continuare fireasca a manualelor anterioare, pentru clasa a V-a si respectiv a VI-a. Contine capitole noi despre redarea in perspectiva a liniei, a suprafetei si a volumului precum si notiuni generale de design. Fiecare capitol se incheie cu cate o tema de evaluare si cateva indicatii pentru realizarea unor exercitii plastice practice, menite stimularii viziunii imaginative a elevului…

Cartea Educatie plastica. Manual pentru clasa a VII-a in limba maghiara in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.