Home Carti PDF Ei, na! de Florin Stefanescu

[PDF] Ei, na! de Florin Stefanescu

Coperta Carte Ei, na!

Iti doresti sa citesti cartea Ei, na! scrisa de Florin Stefanescu si publicata de Vremea? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vremea

Descriere completa: In ipostaza sa de prozator, Florin Stefanescu practica absurdul si umorul de situatie. Povestirile sale, inspirate din viata de fiecare zi, par insemnari din jurnalul unui extraterestru care viziteaza Pamantul. Lipsa de logica a existentei, situatiile surprinzatoare regizate de jocul intamplarii, dar si stereotipiile de gandire ale oamenilor de azi sunt inregistrate cu un amuzament secret. Ca si Buster Keaton, care isi pastra o expresie a fetei grava si indescifrabila in timp ce provoca rasul spectatorilor, Florin Stefanescu nu explica niciodata, cititorilor, de ce anume ar trebui sa rada. El se adreseaza unor oameni superiori, cu care intra intr-o relatie de complicitate. Nu exista nimic vulgar in umorul sau. Autorul se bazeaza pe capacitatea de intelegere a celor carora li se adreseaza. Le propune un joc intelectual plin de farmec, pe care ei il invata repede si continua sa-l joace chiar si dupa ce termina de citit cartea, privind dintr-o noua perspectiva spectacolul vietii. – Alex. Stefanescu Cunoscutul caricaturist LINU, care incanta mii de oameni cu desenele lui, se numeste in realitate Florin Stefanescu si este profesor universitar la Politehnica, doctor si conducator de doctorate, autor a numeroase carti stiintifice. Iata ca Florin Stefanescu scrie si scurte povestiri, valorificandu-si experienta de viata, imaginatia si umorul inteligent. Biografii lui vor mai consemna, fara indoiala, faptul ca are o familie frumoasa, din care fac parte sotia, Mihaela Stefanescu, apreciat medic pediatru, si fiul lor, Toma, elev de liceu, creatorul unor videoclipuri atragatoare. Sora lui, Alexandrina Mihai, si ea eminenta profesoara la Politehnica, a castigat numeroase concursuri de proiecte europene, iar fratele lui, Alex. Stefanescu, critic si istoric literar, a publicat, printre altele, o istorie a literaturii romane contemporane rasplatita cu Premiul Uniunii Scriitorilor si cu Premiul Academiei…

Cartea Ei, na! in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.