Home Carti PDF Eliberarea de stres la barbati de Jed Diamond

[PDF] Eliberarea de stres la barbati de Jed Diamond

Coperta Carte Eliberarea de stres la barbati

Iti doresti sa citesti cartea Eliberarea de stres la barbati scrisa de Jed Diamond si publicata de Lifesong Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lifesong Publishing

Descriere completa: „Urmatorul pas important in domeniul medical este medicina energetica.”Dr. Mehmet Oz Depresia, oboseala, durerile cronice, disfunctia sexuala, furia sau iritabilitatea sunt doar cateva dintre problemele cauzate de stres. Bazandu-se pe cercetari stiintifice de varf, dar si pe intelepciunea antica, Eliberarea de stres la barbati va ajuta sa neutralizati efectele toxice ale stresului si sa va recapatati forta interioara fara terapie si medicamente. Cartea ofera cele mai eficiente instrumente din domeniul nou al vindecarii energetice, cu ajutorul carora veti putea: sa alungati depresia, anxietatea, accesele de furie si iritabilitatea; sa va imbunatatiti viata amoroasa, inclusiv o comunicare mai buna cu partenera; sa eliminati durerile cronice, sa reduceti inflamatia si sa dormiti mai bine; sa aveti liniste sufleteasca, sa va simtiti bine si sa va recapatati pasiunea pentru viata. Scopul final al acestor practici este sanatatea, vitalitatea si stabilitatea. Dr. Jed Diamond este psihoterapeut cu experienta de peste 40 de ani si autorul a zece carti, printre care bestsellerul international Male Menopause. Este fondatorul si directorul programului de sanatate Men Alive. Activitatea lui a fost prezentata in ziare precum New York Times, Wall Street Journal si USA Today si in peste 1 000 de emisiuni de radio si televiziune. Locuieste in Willits, California.„Dr. Diamond este unul din cei mai apreciati experti din lume in sanatatea barbatilor. Am lucrat timp indelungat in medicina si am invatat foarte multe din cartea lui Jed. Veti avea multiple momente de revelatie citind-o, care vor aduce schimbari pozitive in viata voastra.”– Dr. Alexander Loyd, autorul bestsellerului Codul vindecarii„Eliberarea de stres la barbati este un set complet de instrumente pentru a inlatura stresul si pentru a avea o sanatate durabila.” – John Gray, autorul bestsellerurilor Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus si Barbatul constient..

Cartea Eliberarea de stres la barbati in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.