Home Carti PDF Eliminarea. Povestea unui supravietuitor din infernul khmerilor rosii de Rithy Panh

[PDF] Eliminarea. Povestea unui supravietuitor din infernul khmerilor rosii de Rithy Panh

Coperta Carte Eliminarea. Povestea unui supravietuitor din infernul khmerilor rosii

Iti doresti sa citesti cartea Eliminarea. Povestea unui supravietuitor din infernul khmerilor rosii scrisa de Rithy Panh si publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint

Descriere completa: La 30 de ani de la sfarsitul regimului lui Pol Pot, care a lasat in urma 1, 7 milioane de morti, Rithy Panh a ajuns un cineaste renumit. A luat hotararea sa-i puna o serie de intrebari unuia dintre responsabilii pentru acest genocid: Duch, care nu era nici un om banal, nici un demon, ci un organizator educat, un calau care vorbea, mintea, explica, isi tesea legenda. Eliminarea este povestea acestei confruntari iesite din comun. O lucrare extraordinara despre istorie, despre rau, scrisa in spiritul cartii lui Primo Levi, Mai este oare acesta un om?, si a Noptii lui Elie Wiesel…

Cartea Eliminarea. Povestea unui supravietuitor din infernul khmerilor rosii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.