Home Carti PDF Energia de piramida de Constantin D. Chioralia

[PDF] Energia de piramida de Constantin D. Chioralia

Coperta Carte Energia de piramida

Iti doresti sa citesti cartea Energia de piramida scrisa de Constantin D. Chioralia si publicata de Stefan? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Stefan

Descriere completa: Pronuntand cuvantul piramida, gandul ne poarta involuntar spre anticul Egipt care invaluie in enigme inca atatea aspecte. Cand au fost piramidele construite? Cine au fost constructorii? Cum le-au realizat? Cu ce scop? Au fost ele numai morminte, cum s-a pretins mult timp? De ce, atunci, regelui Seneferu ii trebuiau trei asemenea edificii, daca intr-unul singur exista loc suficient nu doar pentru un defunct? S-a mai intalnit un caz ca vreun potentat sa dispuna de mai multe locuri harazite pentru trecerea la cele vesnice? Ar fi nedrept sa credem astfel, de unde deducem ca motivul esential era altul. Este drept ca istoricul Arthur Weigall mentioneaza in Istoria Egiptului antic ca fiecare faraon isi construi a doua piramide: una pentru trup, alta pentru suflet, dar realitatea nu confirma aceasta asertiune lansata cu multe decenii in urma. Nici ipoteza ca regele construia o piramida pentru Egiptul de Sus si alta pentru Egiptul de Jos nu-si gaseste un temei logic. Cel mai bine se cunoaste faptul ca intr-o piramida ideala se manifesta – daca este construita dupa anumite reguli si pozitionata corect – o energie misterioasa, despre care vom vorbi la momentul oportun…

Cartea Energia de piramida in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.