Home Carti PDF Epoca masinilor spirituale. Cand computerele depasesc inteligenta umana de Ray Kurzweil

[PDF] Epoca masinilor spirituale. Cand computerele depasesc inteligenta umana de Ray Kurzweil

Coperta Carte Epoca masinilor spirituale. Cand computerele depasesc inteligenta umana

Iti doresti sa citesti cartea Epoca masinilor spirituale. Cand computerele depasesc inteligenta umana scrisa de Ray Kurzweil si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: Paseste in lumea lui Ray Kurzweil – supranumit „geniu nelinistit “(Wall Street Journal) si „masina inteligenta suprema“ (Forbes) -, ale carui predictii despre o epoca in care omul si calculatoarele isi vor putea tine locul reciproc sunt uimitoare, provocatoare si mai aproape de realizare decat ti-ai putea imagina. Epoca masinilor spirituale este o istorie a viitorului computerului asa cum nu il stim noi, majoritatea profanilor, care folosim aceasta masina inteligenta ca instrument de lucru, fie el stiintific sau futil-recreational. Iar viitorul vine din laboratoarele stiintei computerelor – o stiinta aparte, neobisnuita si elitista, poate singura stiinta care isi cunoaste viitorul si stie precis unde va ajunge in urmatorii ani. Aceasta carte ridica putin coltul cortinei, lasandu-ne sa tragem cu ochiul in laboratoarele in care viitorul a venit deja – nu azi, ci direct alaltaieri. Iti face cunostinta cu o lume miraculoasa pe alocuri, revolutionara in mare masura, poate putin infricosatoare, o lume a unei potentiale omniprezente a capacitatii de calcul, cu riscuri si recompense, cu limite tinzand la infinit, dar cu siguranta o lume fundamental fascinanta, acaparatoare si seducatoare, o lume care te face sa-ti doresti sa faci parte din ea. Epoca masinilor spirituale te atrage, te fascineaza, te incita, te descumpaneste, te impresioneaza, te irita… dar ti se lipeste de degete si nu te lasa indiferent…

Cartea Epoca masinilor spirituale. Cand computerele depasesc inteligenta umana in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.