Home Carti PDF EQ.2 ani

[PDF] EQ.2 ani

Coperta Carte EQ.2 ani

Iti doresti sa citesti cartea EQ.2 ani publicata de Gama? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre EQ.2 ani

Editura: Gama

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Caietul trateaza urmatoarele teme: intelegerea emotiilor dupa expresiile faciale si dupa limbajul trupului diferentierea intre tipuri de iubire dezvoltarea empatiei pentru sentimentele si opiniile celorlalti si gasirea cailor de a-i ajuta intelegerea problemelor cu care se confrunta ceilalti si gasirea de solutii intelegerea diferentelor dintre indivizi intelegerea intentiilor si motivatiilor celor din jur abilitatea de a-si face prieteni stimularea dorintei de a imparti cu ceilalti activitati, jocuri, alimente preferate dezvoltarea increderii in sine folosirea instinctului in luarea deciziilor stimularea independentei controlul impulsivitatii managementul stresului motivatia pentru reusita comportamentul politicos responsabilitatea sociala optimismul intelegerea si depasirea fricilor. Seria EQ inteligenta emotionala este dedicata dezvoltarii inteligentei interpersonale si a celei intrapersonale. Inteligenta interpersonala se manifesta atunci cand interactionam cu ceilalti. Capacitatea de a comunica verbal, dar si non-verbal cu cei din jur, abilitatea de a le interpreta sentimentele, emotiile, intentiile si motivatiile sunt manifestari ale inteligentei interpersonale. Copiii cu o inteligenta interpersonala ridicata sunt extravertiti, isi fac prieteni cu usurinta, empatizeaza cu cei din jur si, nu de putine ori, au calitati de lider. Ar putea deveni politicieni, sociologi, consilieri, actori, specialisti in marketing, profesori sau reprezentanti de vanzari. Inteligenta intrapersonala ii caracterizeaza pe copiii introvertiti, care prefera sa se joace singuri si, deseori, viseaza cu ochii deschisi. De fapt, ei se concentreaza mai mult asupra a ceea ce simt si ce doresc, sunt perfectionisti, determinati si orientati spre succes. Li se potrivesc profesiile care le permit sa-si foloseasca intuitia: ar putea deveni scriitori, filosofi, psihiatri sau psihologi….

Cartea EQ.2 ani PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.