Home Carti PDF Ereticul

[PDF] Ereticul

Coperta Carte Ereticul

Iti doresti sa citesti cartea Ereticul publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ereticul

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cipriano Salcedo s-a nascut la 31 octombrie 1517. Lipsit de mama sa si instrainat de tatal absorbit de propria persoana, creste ca un burghez bogat, chinuit de o constiinta prea puternica si reprosurile tatalui ce il considera vinovat de moartea mamei. El se casatoreste cu Teodomira, fiica unui fermier bogat, dar care are in cele din urma o soarta tragica. Dupa intalnirea cu teologii Agustin, Pedro Cazalla si Don Carlos de Seso, Cipriano se converteste la luteranism si devine rapid un lider al Reformei protestante locale, unde depune toate eforturile de a castiga si alti adepti si chiar calatoreste in Germania, in acest scop. Cand Inchizitia aresteaza un membru al miscarii, intregul grup este expus….

Cartea Ereticul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.