Home Carti PDF Escadron Ghilotina

[PDF] Escadron Ghilotina

Coperta Carte Escadron Ghilotina

Iti doresti sa citesti cartea Escadron Ghilotina publicata de Vellant? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Escadron Ghilotina

Editura: Vellant

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Primul roman publicat de Guillermo Arriaga, Escadron Ghilotina (1991) este o poveste savuroasa, cu mult umor negru, despre un barbat conservator care perfectioneaza celebra ghilotina si hotaraste sa i-o vanda nici mai mult, nici mai putin decat lui Pancho Villa. Conducatorul insurgentilor mexicani, fascinat de acest instrument, accepta propunerea avocatului Feliciano Velasco, dar rasplata se dovedeste a fi cu totul diferita fata de asteptarile celui din urma. Aristocratul cu principii total opuse Revolutiei ajunge sa fie mana dreapta a lui Villa, iar ghilotina sa, un simbol al luptei de clasa. Treptat, el este absorbit de lumea pestrita, plina de bizarerie, de cruzime, dar si de eroism a trupelor revolutionare. Romanul este un joc ironic despre razboi si despre felul in care violenta contamineaza si da peste cap destinul personajelor….

Cartea Escadron Ghilotina PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.