Home Carti PDF Esterhazy, Printul Iepure de Irene Dische

[PDF] Esterhazy, Printul Iepure de Irene Dische

Coperta Carte Esterhazy, Printul Iepure

Iti doresti sa citesti cartea Esterhazy, Printul Iepure scrisa de Irene Dische si publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Pandora M

Descriere completa: „Cea mai amuzanta si mai trasnita carte despre iepurasi… Esterhazy este deja o piesa clasica a literaturii pentru copii.“ — Die Zeit Dinastia Esterhazy este veche si nobila, insa se confrunta cu o problema: descendentii ei se fac tot mai mici din generatie in generatie. Cand cel mai tanar nepot cade intr-un cos de hartii i nu mai poate sa iasa, principele Esterhazy se hotaraste sa actioneze: isi trimite nepotii in lume ca sa-si caute sotii. Cu cat mai mari… cu atat mai bine. Astfel ca mezinul familiei, printul Esterhazy, este trimis la Berlin, unde trece prin nenumarate aventuri si e martor la caderea Zidului Berlinului, pentru ca, in cele din urma, sa-si gaseasca o mireasa potrivita. Irene Dische este o celebra autoare si jurnalista americana. Autobiografia sa, The Empress of Weehawken, povestita din punctul de vedere al bunicii sale, s-a vandut doar in Germania in peste o jumatate de milion de exemplare. Hans Magnus Enzensberger este unul dintre cei mai importanti autori germani in viata. Scrie si carti pentru copii. De acelasi autor, la Editura Pandora M a aparut Dracusorul cifrelor. Michael Sowa este un foarte apreciat artist german, cunoscut mai ales pentru picturile sale stranii, suprarealiste si surprinzatoare. Este ilustratorul cartii Micul Rege Decembrie (Editura Pandora M, 2015)…

Cartea Esterhazy, Printul Iepure in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.