Home Carti PDF Eticheta regala

[PDF] Eticheta regala

Coperta Carte Eticheta regala

Iti doresti sa citesti cartea Eticheta regala publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Eticheta regala

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Volumul de fata nu este un manual de stil. El este un fel discret de a ne pune oglinda in fata. Niciunul dintre noi nu se naste cu eticheta in sange. Nu este o rusine ori o crima faptul ca gresim in comportamentul fata de noi insine, fata de ai nostri sau fata de societate. Rusine este sa nu deschizi paginile unei astfel de carti si sa te incapatanezi sa crezi, in ciuda evidentei, ca ai dreptate, refuzand sa devii mai bun.“ – Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei„Este esential sa intelegem ca eticheta nu e un concept perimat sau demodat si ca protocolul, ceremonialul, precaderea nu pot fi ignorate sub pretextul ca in secolul XXI nu au ce cauta reglementari «restrictive», cum sunt cele cerute de protocol. Eticheta este flexibila si evolueaza constant in raport cu transformarile sociale si politice. Ceea ce conteaza este sa intelegem ca re-spectarea regulilor protocolare reprezinta oricand o conditie pentru reusita evenimentelor private sau a celor oficiale.“ – Sandra Gatejeanu Gheorghe…

Cartea Eticheta regala PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.