Home Carti PDF Evenimente nefericite 3: Fereastra fantastica de Lemony Snicket

[PDF] Evenimente nefericite 3: Fereastra fantastica de Lemony Snicket

Coperta Carte Evenimente nefericite 3: Fereastra fantastica

Iti doresti sa citesti cartea Evenimente nefericite 3: Fereastra fantastica scrisa de Lemony Snicket si publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Arthur

Descriere completa: Draga Cititorule Daca nu ai citit niciodata nimic despre orfanii Baudelaire, inainte sa mai citesti fie si o singura propozitie trebuie sa stii urmatoarele: Violet, Klaus si Sunny sunt niste copii buni la inima si iuti la minte, insa vietile lor, imi pare rau sa zic asta, sunt pline de ghinioane si nenorociri. Toate povestile despre acesti trei copii sunt nefericite si sumbre, iar cea pe care-o tii acum in mana s-ar putea sa fie cea mai trista dintre toate. Daca nu ai curajul sa citesti o poveste in care e vorba, printre altele, despre un uragan, un dispozitiv de semnalizare, niste lipitori flamande, supa rece de castraveti, un ticalos sinistru si-o papusa pe nume Penny Perfecta, atunci cartea de fata probabil te va umple de deznadejde. Eu voi continua cronica acestor tragice intamplari, caci asta mi-e menirea. Tu insa trebuie sa decizi singur daca poti indura o poveste nefericita. Cu deosebit respect, Lemony Snicket..

Cartea Evenimente nefericite 3: Fereastra fantastica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.