Home Carti PDF Factori de risc in cancer de Mihai-Alin Scarlat

[PDF] Factori de risc in cancer de Mihai-Alin Scarlat

Coperta Carte Factori de risc in cancer

Iti doresti sa citesti cartea Factori de risc in cancer scrisa de Mihai-Alin Scarlat si publicata de Minerva? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Minerva

Descriere completa: Cartea coordonata de Dl. dr Mihai-Alin Scarlat ne arata iesirea din suferinta si va dura mai mult decat o primavara si va fi pretuita mult timp de acum inainte. Aceasta carte nu este un manual (dar poate fi); este munca si stradania unor medici de a vindeca, dar si dorinta unor prieteni de a alina suferinta. Nu toti ne imbolnavim de cancer, desi toti avem celule canceroase in corp. Autorii acestei carti, medici si psihologi, ne invata cum putem evita aparitia acestei boli, ne invata sa respectam strict tratamentele clasice si, fiind prieteni, ne invata sa ne schimbam modul de viata si gandirea despre noi insine (ma gandesc la „Bazele fitoterapiei“, „Cheia longevitatii“).Textul mobilizator, „prietenesc“ se imbina cu performanta stiintifica si astfel poate fi apreciat atat de specialisti cat si de publicul larg. Nu ma pot abtine – in mirarea pe care o incerc observand folosirea din ce in ce mai dura a cuvantului „cancer“ in presa si cvasieseistica zilelor noastre – sa nu indemn la un pic de reflectie. Cred ca trebuie sa invatam trecerea de la materie la spirit, de la spaima la lupta, de la ce am fost la ceea ce trebuie sa fim; si, mai trebuie, sa invatam si trecerea de la boala la pacient, de la boala la autodepasire, de la invins la invingator; si mai cred ca aceasta carte trebuie citita de pacienti (adica de noi toti) cu respect si stima pentru munca si caldura cu care ne-a fost data. Aceste pagini infiorate de viata si adancite de studiu si documentare ni se impun mai mult decat o meditatie asupra responsabilitatii tuturor in timpurile noastre amenintate. Este cartea pentru prietenii tradati de boala, dar si pentru prietenii fideli…

Cartea Factori de risc in cancer in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.