Home Carti PDF Factorul microbian. Imunitatea innascuta si revolutia din domeniul sanatatii de Hiromi...

[PDF] Factorul microbian. Imunitatea innascuta si revolutia din domeniul sanatatii de Hiromi Shinya

Coperta Carte Factorul microbian. Imunitatea innascuta si revolutia din domeniul sanatatii

Iti doresti sa citesti cartea Factorul microbian. Imunitatea innascuta si revolutia din domeniul sanatatii scrisa de Hiromi Shinya si publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lifestyle Publishing

Descriere completa: „In opinia mea de medic practicant de aproape 50 de ani in SUA, abordarea noastra curenta in privinta ingrijirii sanatatii, cu ansamblul ei costisitor de tehnologie si produse farmaceutice, trebuie transformata radical, cu cat mai repede, cu atat mai bine. E timpul sa incepem sa ne fundamentam discutiile despre ocrotirea sanatatii in jurul sanatatii, nu al bolii. Cum ne putem bucura cu totii de o viata cat mai lunga si plina de vitalitate? Cartea aceasta este reteta mea tocmai pentru o astfel de viata fara varsta. Pornind de la cele mai noi (alaturi de cele mai vechi) cunostinte despre organismul uman si functionarea lui, propun un concept pe care‑l numesc «Biozima Shinya», un nou mod de a manca si a trai care te poate mentine sanatos cu un minimum de interventii farmaceutice si chirurgicale.“Renumitul gastroenterolog Hiromi Shinya ne indeamna in aceasta carte sa ne intarim imunitatea innascuta, aratand cum se protejeaza si se curata celulele si cum sa facem ca trilioanele de bacterii care traiesc in noi sa lucreze in beneficiul nostru. Intr-o maniera clara, autorul explica functionarea enzimelor de intinerire in interiorul celulelor si prezinta cateva tehnici simple cu ajutorul carora putem spori aceasta putere revitalizanta, printre care: Postul mic Shinya; Masajul intestinal pentru o curatare naturala; Miracolul consumului de apa „buna“; Alimentatie bazata pe puterea plantelor. Toate acestea fac parte din Biozima Shinya, un stil de viata complet, prin adoptarea caruia putem: Sa avem o sanatate de fier; Sa atingem si sa ne mentinem greutatea corporala normala; Sa scapam de depresie, tensiune nervoasa sau hiperactivitate; Sa invingem alergiile; Sa facem schimbari mici si usoare pentru o viata sanatoasa. Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind si la proiectarea instrumentului folosit in acest tip de operatii. Printre cele peste 300 000 de persoane tratate de el s-au numarat presedinti de tari, prim-ministri, staruri de film, muzi..

Cartea Factorul microbian. Imunitatea innascuta si revolutia din domeniul sanatatii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.