Home Carti PDF Farmecul perfid al iubirii conjugale de Irene Nemirovsky

[PDF] Farmecul perfid al iubirii conjugale de Irene Nemirovsky

Coperta Carte Farmecul perfid al iubirii conjugale

Iti doresti sa citesti cartea Farmecul perfid al iubirii conjugale scrisa de Irene Nemirovsky si publicata de Dinasty Books Proeditura? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Dinasty Books Proeditura

Descriere completa: „Se sarutau. Erau tineri. Sarutarile se nasc atat de firesc pe buze cand o fata are douazeci de ani! Nu e iubire, ci un joc; nu cauta fericirea, ci un moment de placere…” Asa incepe Farmecul perfid al iubirii conjugale, ca un roman de Scott Fitzgerald, cu o scriitura cizelata, bine ancorat in epoca lui si totusi de o uimitoare modernitate. Este un roman nostalgic despre tineretea trecatoare, fragilitatea iubirii si vulnerabilitatea fericirii. Autoarea infatiseaza iubirea, pasiunea, tineretea, cuplul, casatoria, familia, infidelitatea, amaraciunea minciunii sociale prin prisma unei analize psihologice fine si subtile. Astfel, Irène Némirovsky surprinde din nou prin actualitate, mai ales prin felul foarte liber in care abordeaza placerea sexuala, avortul si, mai mult, prin felul in care priveste cuplul, ca refugiu si inchisoare. Un roman de o justete implacabila, aproape brutala, care nu cruta nicio iluzie…

Cartea Farmecul perfid al iubirii conjugale in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.