Home Carti PDF Fata care citea in metrou de Christine Feret Fleury

[PDF] Fata care citea in metrou de Christine Feret Fleury

Coperta Carte Fata care citea in metrou

Iti doresti sa citesti cartea Fata care citea in metrou scrisa de Christine Feret Fleury si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: „O poveste tandra, cu un strop de nebunie.“Lire Juliette merge cu metroul din Paris in fiecare zi, la aceeasi ora. Cea mai mare placere a ei este sa vada ce citesc cei din jur: doamna in varsta, colectionarul de editii rare, studenta la matematica sau fata care plange la pagina 247. Ii priveste pe toti cu tandrete si curiozitate, de parca ceea ce citesc, pasiunile si diversitatea existentei lor i-ar putea colora si ei viata monotona. Dar intr-o zi Juliette hotaraste sa coboare cu 2 statii mai devreme si sa o ia pe un drum ocolitor spre serviciu, decizie care ii va schimba viata. „O poveste frumoasa ca un balsam pentru suflet, plina de trimiteri care le fac pofta de citit si celor mai putin entuziasmati de lectura!“Avantages „Un roman delicios, care sa ne aduca aminte ca in epoca retelelor sociale imaginatia e mai importanta decat oricand.“Madame Figaro..

Cartea Fata care citea in metrou in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.