Home Carti PDF Fata tatei si mama fetei. Istoria unei vieti intre Romania si...

[PDF] Fata tatei si mama fetei. Istoria unei vieti intre Romania si Elvetia de Sanda Budis

Coperta Carte Fata tatei si mama fetei. Istoria unei vieti intre Romania si Elvetia

Iti doresti sa citesti cartea Fata tatei si mama fetei. Istoria unei vieti intre Romania si Elvetia scrisa de Sanda Budis si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Hors Collection a editurii Polirom. Un volum din care nu lipsesc detaliile picante si istoriile interesante, uneori pline de umor, in care apar personalitati din Romania sau membri marcanti ai exilului romanesc. O carte de memorii, construita din decupaje cu momentele si intamplarile semnificative din viata arhitectei Sanda Budis, dar si a familiei sale, de la tatal Alexandru Budis, general in armata romana, la fiica Sandra Pralong, cu o remarcabila cariera jurnalistica in Statele Unite si o implicare activa in Romania de dupa decembrie ’89. Inceputa in prezent, cu aniversarea de 85 de ani, povestea Sandei Budis continua cu primii ani postdecembristi si evenimentele controversate de atunci, asa cum au fost traite de autoare. Sanda Budis se intoarce apoi in trecut, la copilarie, la familie si anturajul acesteia in perioada interbelica, la cele aproape trei decenii traite in Romania sub comunisti si prigoana regimului impotriva familiei si la anii de exil din Elvetia. Din cuprins: Decembrie 1989, treptat, spre Romania; La Facultatea de Arhitectura; Mama si pictura; Jafuri si bombardamente sau cum am invatat sa pierd si s-o iau de la capat; Tata si putina istorie; Cum am ramas in strainatate; Arhitect din nou in Romania…

Cartea Fata tatei si mama fetei. Istoria unei vieti intre Romania si Elvetia in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.