Home Carti PDF Fauritoarea de albastru

[PDF] Fauritoarea de albastru

Coperta Carte Fauritoarea de albastru

Iti doresti sa citesti cartea Fauritoarea de albastru publicata de Young Art? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Fauritoarea de albastru

Editura: Young Art

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Trecand printr-o serie intreaga de dezastre, civilizatia a regresat pana la un stadiu primitiv. Cei slabi sunt alungati din randul semenilor, caci nu li se gaseste niciun rost in comunitate. In aceasta lume, o copila cu un betesug la picior, ramasa de izbeliste dupa moartea mamei sale, este pe cale sa fie alungata din satul in care si-a trait toata viata. Ceea ce o salveaza este talentul cu care e inzestrata. Kira stapaneste arta brodatului ca nimeni alta si astfel ajunge sa i se incredinteze o enorma responsabilitate. Dar Kira intrevede niste secrete teribile tinute ascunse de catre cei ce detin puterea. Responsabilitatea ei e chiar mai mare decat ar fi crezut vreodata. „Lowry revine la o lume metaforica a viitorului, cum crease si in romanul castigator al Medaliei Newbery, Darul lui Jonas… Gasim suficient material de reflectie si de discutie, cat si un strop de magie si un tulburator indiciu despre celebrul final ambiguu al precedentei carti.“ Kirkus Reviews…

Cartea Fauritoarea de albastru PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.