Home Carti PDF Febra neagra de Karen Marie Moning

[PDF] Febra neagra de Karen Marie Moning

Coperta Carte Febra neagra

Iti doresti sa citesti cartea Febra neagra scrisa de Karen Marie Moning si publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Leda

Descriere completa: Cand Mac Kayla afla ca sora ei Alina a fost ucisa in Irlanda – dupa ce i-a lasat un mesaj criptic pe telefon -, decide sa plece la Dublin in cautarea unor raspunsuri. Dar incercarea de a-l descoperi pe asasinul Alinei o atrage intr-o lume de umbre in care nimic nu e ceea ce pare, unde binele si raul poarta aceeasi masca seducatoare. Curand, Mac Kayla trebuie sa faca fata unei provocari majore: sa ramana in viata si sa invete sa manuiasca o putere pe care nu stia ca o detine – o putere care ii ingaduie sa vada dincolo de lumea oamenilor, in periculosul taram locuit de Faeā€¦Pe masura ce patrunde in enigma mortii surorii ei, iar granita intre lumi incepe sa se naruie, adevarata misiune a lui Mac devine tot mai clara: trebuie sa gaseasca misterioasa Sinsar Dubh – Cartea Neagra, un manuscris vechi de milioane de ani care contine intre paginile sale incifrate cea mai primejdioasa dintre vraji -, caci cel care pune primul mana pe ea va detine controlul total asupra celor doua lumi…

Cartea Febra neagra in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.