Home Carti PDF Febra oaselor de Val McDermid

[PDF] Febra oaselor de Val McDermid

Coperta Carte Febra oaselor

Iti doresti sa citesti cartea Febra oaselor scrisa de Val McDermid si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Uneori singura solutie este varsarea de sange. Un criminal actioneaza animat de cele mai perverse dorinte, fara nici o remuscare in fata tineretii si inocentei victimelor. Are o lista lunga la activ si nu lasa urme. Uciderea si mutilarea adolescentei Jennifer Maidment este in sine un act de o cruzime infioratoare, iar dr. Tony Hill descopera in scurt timp ca nu este decat primul dintr-o campanie care vizeaza un grup de tineri aparent fara nici o legatura intre ei, ademeniti de monstru prin intermediul unei retele de socializare online. Un nou caz infricosator, care ii redesteapta celebrului psiholog si profiler Tony Hill fantomele trecutului…

Cartea Febra oaselor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.