Home Carti PDF Femei albastre

[PDF] Femei albastre

Coperta Carte Femei albastre

Iti doresti sa citesti cartea Femei albastre publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Femei albastre

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Romanul ramas in manuscris si neincheiat al cunoscutului scriitor optzecist Gheorghe Craciun a aparut la editura Polirom in colectia FICTION LTD si a fost anuntat de fragmentele publicate in reviste literare devenind deja o legenda printre admiratorii sai. Legenda se numeste Femei albastre, o carte despre parcursul initiatic al unui barbat deja matur la momentul Revolutiei din 1989, scrisa cu fraza impecabila si cu inteligenta si vigoarea caracteristice prozatorului. Personajul central al romanului, un individ divortat, ce schimba slujbe, dar si femei, alearga dupa o himera, pe care o vede intrupata in faptura de celuloid a actritei Nicole Kidman. Femeile reale pe care le iubeste senzual nu reusesc sa-l satisfaca afectiv. Va ramane el in bratele fidelei, odihnitoarei Ondina sau va ceda vampei inocente Ada Comenschi? Va ramane in avocatura sau va continua sa scrie romane politiste?Citeste aici o recenzie a cartii Femei albastre….

Cartea Femei albastre PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.