Home Carti PDF Femei care iubesc prea mult de Robin Norwood

[PDF] Femei care iubesc prea mult de Robin Norwood

Coperta Carte Femei care iubesc prea mult

Iti doresti sa citesti cartea Femei care iubesc prea mult scrisa de Robin Norwood si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Aceasta carte abordeaza motivelor pentru care atatea femei aflate in cautarea unui barbat care sa le iubeasca par sa gaseasca, inevitabil, parteneri labili, lipsiti de sentimente. Se analizeaza, de asemenea si motivul pentru care, chiar si atunci cand intelegem ca relatia pe care o avem nu este ceea ce ne doream, ne vine totusi atat de greu sa ii punem capat. Vom vedea cum o iubire normala devine exagerata atunci cand, desi partenerul este nepotrivit, indiferent sau indisponibil, nu putem renunta la el – ba chiar il dorim si avem nevoie de el mai mult ca inainte. Vom ajunge sa intelegem cum nevoia de dragoste, dorinta arzatoare de a iubi, dragostea insasi se transforma in dependenta…

Cartea Femei care iubesc prea mult in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.