Home Carti PDF Femeia din orient express de Lindsday Ashford

[PDF] Femeia din orient express de Lindsday Ashford

Coperta Carte Femeia din orient express

Iti doresti sa citesti cartea Femeia din orient express scrisa de Lindsday Ashford si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: Agatha Christie intr-o calatorie plina de secrete si mistere Dezorientata din cauza unei casnicii nefericite, Agatha Christie se deghizeaza si urca in Orient Express. Dar, spre deosebire de Hercule Poirot, faimosul ei detectiv, ea nu poate dezlega misterele calatoriei. Trenul isi urmeaza drumul, pasagerii prind contur, trecutul ii insoteste neincetat. ?i mai ales pasagerele au ceva de ascuns. Prizoniere in nefericirea lor, toate femeile cunoscute in Orient Express isi pazesc strasnic secretele. ´┐Żnsa, pe masura ce trenul care se indreapta spre Orientul Mijlociu merge tot mai incet, vietile lor paralele ajung sa se intersecteze tot mai mult. Roman in care literatura de atmosfera se intalneste cu suspansul si mizeaza pe complexitate emotionala, Femeia din Orient Express pune sub lupa legaturile dintre femei, forta suferintei si puterea secretelor…

Cartea Femeia din orient express in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.