Home Carti PDF Femeia in alb de Wilkie Collins

[PDF] Femeia in alb de Wilkie Collins

Coperta Carte Femeia in alb

Iti doresti sa citesti cartea Femeia in alb scrisa de Wilkie Collins si publicata de Aldo Press? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Aldo Press

Descriere completa: Romanul debuteaza cu intalnirea de la miezul noptii, dintre profesorul Walter si o misterioasa fugara de la azilul de nebuni. Femeia in alb prezinta modul in care se construieste si se distruge o identitate prin dublari si constraste. Astfel, bogatei si anostei mostenitoare Laura, casatorita cu infamul Sir Percival, ii ia locul dublura sa misterioasa, femeia in alb, Anna Catherick. Laura este drogata si internata intr-un azil de nebuni, iar Anne, ulterior, moare de inima, fiind ingropata in locul Laurei. Acest complot, conceput de contele Frosco si Sir Percival, este povestit in roman de Mariana, sora vitrega a Laurei. Din momentul senzational in care Walter Hartright o vede pe iubita sa Laura, stand langa propriul mormant, romanul se concentreaza asupra reconstituirii povestii ei, iar obsesia lui Walter pentru dezvaluirea identitatii Laurei duce la demascarea complotului. Femeia in alb, publicata in anul 1860, continua si in zilele noastre sa se bucure de acelasi imens interes din partea cititorilor. Este considerat un roman clasic, un thriller captivant, cu crime, intrigi, rautate si identitati schimbate. Henry James afirma: „Lui Mr. Collins ii revine meritul de a introduce intr-un roman cel mai misterios dintre mistere, misterul care se gaseste la usa noastra”…

Cartea Femeia in alb in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.