Home Carti PDF Fericirea mea esti tu

[PDF] Fericirea mea esti tu

Coperta Carte Fericirea mea esti tu

Iti doresti sa citesti cartea Fericirea mea esti tu publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Fericirea mea esti tu

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Afla ce este in mintea barbatilor!Travis Maddox a invatat doua lucruri de la mama sa inainte ca aceasta sa moara: Iubeste mult. Lupta si mai mult pentru iubirea ta. In Fericirea mea esti tu, viata lui Travis e plina de femei care vin si pleaca, de jocuri de noroc ilicite si de violenta. Insa tocmai cand Travis se considera invincibil, Abby Abernathy il pune la pamant. Fiecare poveste are doua versiuni. In Fericirea incepe azi, Abby vorbeste in numele ei. Acum e timpul sa citim povestea prin ochii lui Travis.„Fericirea mea esti tu are avantajul ca vine dupa o poveste emotionanta, pe care o completeaza, si ca are un epilog ingenios, ce surprinde un instantaneu din viata lui Travis si a lui Abby in viitor.“ – Reading, Eating & Dreaming„Travis Maddox continua sa lupte pentru ceea ce iubeste. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un barbat ?“ – Bookwhisperer Reviews„Am facut o adevarata pasiune pentru personajele acestui roman.“ – The Daily Quirk…

Cartea Fericirea mea esti tu PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.