Home Carti PDF Fetita din trenul orfanilor de Christina Baker Kline

[PDF] Fetita din trenul orfanilor de Christina Baker Kline

Coperta Carte Fetita din trenul orfanilor

Iti doresti sa citesti cartea Fetita din trenul orfanilor scrisa de Christina Baker Kline si publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Pandora M

Descriere completa: Editia pentru tineri a romanului Trenul orfanilor Dupa ce si-a pierdut tatal intr-un accident de masina, Molly s-a instrainat de mama ei, a locuit cu mai multe familii adoptive si este nefericita. Acum trebuie s-o ajute pe batrana Vivian sa-si faca ordine in podul casei, ca pedeapsa pentru furtul unei carti de la biblioteca. In timp ce sorteaza lucruri vechi, Vivian ii povesteste lui Molly despre viata ei. Cum a ajuns din Irlanda in Statele Unite cu un vapor, in cautarea unei vieti mai bune. Cum a ramas a nimanui si a ajuns sa traverseze America in trenul orfanilor, dorindu-si o familie adoptiva. Si cum a reusit sa treaca peste toate obstacolele cu speranta, credinta si tenacitate. Cu ajutorul noii sale prietene, Molly va invata ce inseamna iertarea si speranta si isi va gasi in sfarsit un camin.”Molly isi pipaie lantisorul de la gat, cu cele trei talismane: un peste albastru cu verde, un corb negru-taciune si un ursulet maro. Isi aminteste seara in care i le-a daruit tatal ei si isi doreste ca, fix in clipa asta, talismanele sa-i dea cumva curaj, sa se simta puternica. Poti sa treci peste asta!�”Vei indragi personajele lui Kline. Fiecare capitol se incheie cum nu te astepti si iti trezeste curiozitatea pentru ce va urma.� – Bookpage Christina Baker Kline este o autoare americana de mare succes. Crede ca atunci cand scrii trebuie sa lasi lumea din mintea ta sa creasca atat de mult, incat sa devina mai importanta decat lumea in care traiesti. Ii place sa scrie in spatele unei sali de curs sau al unei sali de concerte si sa simta energia din jur. Prefera si cafenelele, unde poate savura o cafea. Trenul orfanilor (Editura Trei, 2015) este bestseller international, publicat in 40 de tari si vandut in 3, 5 milioane de exemplare…

Cartea Fetita din trenul orfanilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.