Home Carti PDF Filiera de la miezul noptii

[PDF] Filiera de la miezul noptii

Coperta Carte Filiera de la miezul noptii

Iti doresti sa citesti cartea Filiera de la miezul noptii publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Filiera de la miezul noptii

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: #1 Bestseller UK Un roman din seria Jack Reacher “Un thriller impecabil, unul dintre cele mai bune romane ale anului .” – The Washington Post Dupa ce partenera lui dintr-o aventura mai veche il abandoneaza intr-o camera de motel, Jack Reacher isi reia calatoria fara o tinta anume si lasa norocul sa-i aleaga calea. Ajunge astfel la un banal magazin de amanet unde ii atrage atentia un obiect ciudat: un inel de absolvent al Academiei Militare West Point – un trofeu greu de obtinut si la care titularul n-ar renunta usor. Si mai ciudat este ca inelul descoperit de Reacher pare sa fi apartinut unei femei. El insusi absolvent West Point, vrea sa descopere povestea din spatele acelui obiect si ajunge sa fie implicat intr-o filiera in care are de a face cu dealeri de droguri, gemene foarte diferite una de cealalta, o istorie de razboi incheiata tragic, dependenta � totul pe fundalul unui tinut deopotriva salbatic si pitoresc.”Romanul lui Lee Child aduce o noutate fata de celelalte din serie: o anumita tristete a peregrinarilor lui Reacher care, strabatand vastele tinuturi pustii din Wyoming, are ceva din singuratatea aparte a eroului american clasic.” – Kirkus Reviews”Un thriller foarte actual, plin de suspans, ce abordeaza teme complexe.” – Philadelphia Inquirer”O naratiune pe mai multe niveluri despre cum sa faci fata situatiilor inimaginabile… E simplu: e de ajuns ca Reacher sa coboare dintr-un autobuz, ca Lee Child urca automat pe lista de bestselleruri New York Times.” – ALA Booklist”Jack Reacher este unul dintre cele mai originale si fascinante personaje pop fiction.” – The Washington Post Lee Child este unul dintre cei mai mari autori de thrillere din lume. Cartile sale se afla constant pe liste de bestselleruri de ambele parti ale Atlanticului si sunt publicate in peste o suta de tari. Dupa doua dintre romanele sale au fost realizate ecranizari de exceptie: Jack Reacher, bazata pe romanul One Shot, si Jack Reacher: Sa nu te intorci niciodata, care a fost lansata in to…

Cartea Filiera de la miezul noptii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.