Home Carti PDF Filosofia ca terapie. Ce sa faci cand nu stii ce sa...

[PDF] Filosofia ca terapie. Ce sa faci cand nu stii ce sa faci de Emil Stan

Coperta Carte Filosofia ca terapie. Ce sa faci cand nu stii ce sa faci

Iti doresti sa citesti cartea Filosofia ca terapie. Ce sa faci cand nu stii ce sa faci scrisa de Emil Stan si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Din Cuprins:◊ Unde ne sunt magistrii?◊ Filosofia cinica: mod de supravietuire intro lume standardizata◊ Placerea ca datorie sau ca terapie?!◊ Stoicismul: singura cale de ai suporta pe altii◊ Scepticismul – exercitii de neincredere◊ Perplexitati comune, solutii diferite Doar daca vi se pare ca totul in jurul vostru se prabuseste, ca nimic nu mai are sens, ca minciuna si adevarul sunt totuna, iar binele a imbracat haina raului. Doar daca vi se pare ca zilele sunt mereu aceleasi, iar viata nu mai are gust, ca oamenii sunt la fel, fara haz, ignorand miezul tare al existentei lor. Doar daca vi se pare ca intrebarile sunt inutile, iar raspunsurile obositoare si fara efect, ca umanitatea n-a mai fost niciodata atat de dezorientata si de iesita din minti. Doar daca vi se pare ca sunteti singurul individ confuz, dar constient de confuzia in care traieste, atunci ar trebui sa cititi aceasta carte, pentru a avea acces la nelinistile, intrebarile si solutiile vechilor greci. – Emil Stan..

Cartea Filosofia ca terapie. Ce sa faci cand nu stii ce sa faci in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.