Home Carti PDF Filosofia in viata practica de Petre P. Negulescu

[PDF] Filosofia in viata practica de Petre P. Negulescu

Coperta Carte Filosofia in viata practica

Iti doresti sa citesti cartea Filosofia in viata practica scrisa de Petre P. Negulescu si publicata de EuroPress? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: EuroPress

Descriere completa: Volumul reproduce o parte semnificativa din publicistica filosofica a autorului, precum si teza de licenta sustinuta de P. P.Negulescu in 1892, la Facultatea de Filosofie si Litere din Bucuresti. In Addenda la volum sunt publicate Discursul de receptie la Academie, ca si Discursul la sarbatorirea implinirii varstei de 60 de ani (1934). Filosoful roman s-a aflat in polemica cu filosoful-teolog Nicolae Balca, in urma caruia i-a raspuns teologul. De asemenea, publicam si raspunsul teologului Balca intitulat Pentru o mai corecta a filosofiei kantiene. O confruntare cu domnul P. P.Negulescu (1942).Editie critica, text stabilit, studiu introductiv, note si bibliografie de Adrian Michiduta…

Cartea Filosofia in viata practica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.