Home Carti PDF Filosofia lui Ba

[PDF] Filosofia lui Ba

Coperta Carte Filosofia lui Ba

Iti doresti sa citesti cartea Filosofia lui Ba publicata de Amaltea? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Filosofia lui Ba

Editura: Amaltea

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Originalitatea lucrarii pe care o recomandam consta in corelarea problemelor stiintei cu o perspectiva filosofica inedita. Simetrii si disimetrii in istoria teoriei stiintifice, opozitia dintre monism si dualism in relatia minte-creier, utilizarea tot mai elaborata a limbajelor artificiale si interpretarea cognitivismului, in ultima instanta, in raport cu polisemia limbajului natural, iata unele argumente la indemana spre a primi noua filosofie, inspirata de particula BA, specific romaneasca, neaosa, in multipla ei functionalitate (adverb, conjunctie etc.), daca nu si ca origine…”, Prof. Dr. Adrian Restian, Presedintele Centrului de Studii pentru Stiintele de Granita „Nici negativism, nici nihilism, Filosofia lui BA desemneaza depasirea prin generalizare selectiva a intregii filosofii a stiintelor de granita si esentiala deschidere a gandirii stiintifice, indeosebi spre disciplinele interesate de studierea cognitiei.”, Conf. Dr. G. G. Constandache, Coordonatorul volumului Au colaborat cu texte: Dr. med. neurolog-psihiatru Dumitru Constantin Dr. mat. biolog Dan D. Farcas Dr. ing. Stefan Trausan-Matu Dr. filolog Lucia Simona Dinescu Ist. Lidia Trausan-Matu Dr. med. antropolog-psihiatru Valentin-Veron Toma Dr. med. Grigore Busoi…

Cartea Filosofia lui Ba PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.