Home Carti PDF First Steps in English. Lectii pentru incepatori (contine CD audio) de...

[PDF] First Steps in English. Lectii pentru incepatori (contine CD audio) de Maria Alexe

Coperta Carte First Steps in English. Lectii pentru incepatori (contine CD audio)

Iti doresti sa citesti cartea First Steps in English. Lectii pentru incepatori (contine CD audio) scrisa de Maria Alexe si publicata de Corint Educational? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint Educational

Descriere completa: Materialul este impartit in sapte unitati alcatuite din doua sau trei lectii. Fiecare unitate ilustreaza o anumita tema de comunicare, fiecare lectie prezinta un aspect particular al temei respective. Punctul de plecare il constituie o imagine sugestiva pentru o anumita situatie de comunicare. Deoarece la aceasta varsta copiii abia invata alfabetul si comunicarea lor cu profesorul este orala, textul este minimal. Pentru a ajuta copiii sa se familiarizeze cu pronuntia noii limbi, cartea este insotita de un CD, in care se regasesc dialoguri din lectii si poezii care ajuta la fixarea unor deprinderi auditive. Spor la joaca si la invatat!..

Cartea First Steps in English. Lectii pentru incepatori (contine CD audio) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.