Home Carti PDF Fiul ratacitor, Frankenstein, Vol. 1 de Dean Koontz

[PDF] Fiul ratacitor, Frankenstein, Vol. 1 de Dean Koontz

Coperta Carte Fiul ratacitor, Frankenstein, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Fiul ratacitor, Frankenstein, Vol. 1 scrisa de Dean Koontz si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Aceasta carte, scrisa de Dean Koontz, face parte din colectia Carte de buzunar a editurii Rao. Detectivul Carson si partenerul ei, Michael, sunt pe urmele unui criminal in serie poreclit Chirurgul. Stirile despre acest ucigas atrag atentia lui Deucalion, cunoscut candva drept Monstrul, care crede ca fostul sau maestru si cel care il crease, dr. Victor Frankenstein, s-a intors. Pe masura ce numarul cadavrelor sporeste, cazul capata o turnura si mai macabra cand Carson se intalneste cu Deucalion, punandu-i pe cei doi politisti pe urmele unui mister vechi de 200 de ani care ameninta mai mult decat orasul New Orleans…

Cartea Fiul ratacitor, Frankenstein, Vol. 1 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.