Home Carti PDF Flacarile iadului, Pendergast, Vol. 5 de Douglas Preston

[PDF] Flacarile iadului, Pendergast, Vol. 5 de Douglas Preston

Coperta Carte Flacarile iadului, Pendergast, Vol. 5

Iti doresti sa citesti cartea Flacarile iadului, Pendergast, Vol. 5 scrisa de Douglas Preston si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Douglas Preston si Lincoln Child continua seria misterelor rezolvate de agentul special Pendergast, secondat – pentru a treia oara, dupa aventurile din Relicva si Relicvariul – de politistul Vincent D’Agosta. Acest avatar modern al cuplului Sherlock Holmes – Watson se implica in anchetarea straniei omucideri a lui Jeremy Grove, un critic de arta al carui trup neinsufletit, mistuit in adevaratul sens al cuvantului de un foc interior, este descoperit in propria locuinta imbacsita de miros de pucioasa, alaturi de misterioasa amprenta a unei copite despicate. O a doua crima similara o alatura taberei anchetatorilor pe Laura Hayward, vechea noastra cunostinta din Relicvariul, acum capitan de politie. si lucrurile se complica din ce in ce mai mult, actiunea se divide pe mai multe planuri – D’Agosta se indragosteste, in actiune intervin un ucigas platit, un ziarist ambitios, un savant care gaseste un model matematic al dezastrelor abatute asupra oraselor depravate ale lumii si un predicator schizofrenic, iar investigatia se muta din New York in vechile castele ale Italiei, un cadru ideal pentru loviturile de teatru care abunda, tinand cititorul cu sufletul la gura…

Cartea Flacarile iadului, Pendergast, Vol. 5 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.