Home Carti PDF Fluturele-curcan. Specii amenintatoare de Felix Nicolau

[PDF] Fluturele-curcan. Specii amenintatoare de Felix Nicolau

Coperta Carte Fluturele-curcan. Specii amenintatoare

Iti doresti sa citesti cartea Fluturele-curcan. Specii amenintatoare scrisa de Felix Nicolau si publicata de Karth? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Karth

Descriere completa: Fluturele este o insecta din ordinul Lepidoptera, termen ce provine din termenii grecesti „lepis“ (coaja) si „pteron“ (aripa). Mai mult coaja decat miez. Acest ordin are aproximativ 165. 000 de specii cunoscute care, in ciuda unei mari varietati de forme si culori, au o structura similara, mai toti fiind inscrisi in uniunile scriitoricesti de pretutindeni. Printre azteci, fluturii sunt un simbol al sufletului sau ultima suflare a unui muribund. Un fluture care zboara printre flori reprezinta sufletul unui razboinic cazut pe un camp de lupta. Intr-adevar, razboinicii se intorc pe pamant sub forma de colibri sau fluturi care, de data aceasta, se apuca imediat de scris si nu mai suporta vederea armelor. Eventual sapa o mai tolereaza, pentru a-i sapa pe cei care nu le lauda culorile, stilul si fandoselile. Curcanul, insa, este o pasare de talie mare, originara din America, domesticita cu premii literare inca din timpul aztecilor. In timpul imperecherii in vederea formarii gastilor literare, culoarea pielii capului si gatului devine albastru si rosu aprins, masculul desfasurand coada in forma de evantai. Femelele desfasoara doar sunete guturale: glu-glu-glu! Si recita cu gravitate ce le vine la indemana, pe sub aripi. Specie hipersensibila, curcanii pot sa sufere atacuri de cord sau de panica. in timpul unor teste ale avioanelor U. S. Air Force s-a constatat decesul a mai multor curcani din zona din cauza atacurilor cardiace. Remediul este aplicarea de laude si aplauze in zonele tumefiate. Fluturele-curcan este o specie incrucisata ce, paradoxal, nu tolereaza fluturii si curcanii pur-sange. Exista zvonuri ca unele exemplare modificate genetic pot rezista fara sa scrie chiar si 6 luni. Timp in care clocesc citind pe rupte…

Cartea Fluturele-curcan. Specii amenintatoare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.