Home Carti PDF Foc si Gheata de Shannon Hale

[PDF] Foc si Gheata de Shannon Hale

Coperta Carte Foc si Gheata

Iti doresti sa citesti cartea Foc si Gheata scrisa de Shannon Hale si publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Pandora M

Descriere completa: Aventura continua in acest al patrulea volum al celebrei serii fantasy interactive. Conor, abeke, meilin si rollan au traversat erdasul in lung si-n lat in misiunea lor de a-i opri pe nemilosii cuceritori. Doar ei patru, cu ajutorul legendarelor lor spirite-animale, au puterea sa impiedice ca intreaga lume sa cada sub o stapanire malefica. Croindu-si drum inspre nordul friguros, pe urma unor indicii, eroii nostri ajung la un sat linistit unde nu toate lucrurile sunt asa cum par. Nu le va fi usor sa descopere adevarul acestui loc de un farmec inselator…, iar timpul se scurge deja cu repeziciune. Cuceritorii sunt pe urmele lor…

Cartea Foc si Gheata in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.