Home Carti PDF Fracurile negre. Cavalerii tezaurului. Vol. 7 de Paul Feval

[PDF] Fracurile negre. Cavalerii tezaurului. Vol. 7 de Paul Feval

Coperta Carte Fracurile negre. Cavalerii tezaurului. Vol. 7

Iti doresti sa citesti cartea Fracurile negre. Cavalerii tezaurului. Vol. 7 scrisa de Paul Feval si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: In Cavalerii Tezaurului sunt intretesute doua fire narative: cautarea frenetica a tezaurului Fracurilor Negre, ascuns de colonelul Bozzo, si lupta privind succesiunea sangeroasa a familiei Bozzo, al carei stramos este Fra Diavolo: fiul trebuie sa-si ucida tatal pentru a-i succeda, cu exceptia cazului in care tatal nu isi ucide el fiul. Arhitectul Vincent Carpentier, care a construit ascunzatoarea tezaurului pentru colonelul Bozzo, este urmarit de obsesia de a o regasi. Lucrurile se complica insa atunci cand fiul sau adoptiv, tanarul pictor Reynier, descopera accidental ca este nepotul colonelului Bozzo…..

Cartea Fracurile negre. Cavalerii tezaurului. Vol. 7 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.