Home Carti PDF Franklin merge la scoala

[PDF] Franklin merge la scoala

Coperta Carte Franklin merge la scoala

Iti doresti sa citesti cartea Franklin merge la scoala publicata de Katartis? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Franklin merge la scoala

Editura: Katartis

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Cu ghiozdanul pregatit, Franklin este gata pentru prima sa zi de scoala. In aceasta poveste, Franklin se confrunta cu entuziasmul si teama dinaintea inceperii scolii. Franklin merge la scoala face parte din Colectia Franklin scrisa de Paulette Bourgeois si ilustrata de Brenda Clark, in traducerea Biankai Diana Galea. Vanduta in 65 de milioane de exemplare in peste 30 de limbi, cartea este disponibila acum si in Romania. In toate cartile din colectie, Franklin se confrunta cu o situatie dificila din care incearca sa iasa, dar cu ajutorul parintilor, prietenilor, invatatorului si a tuturor celor cu care intra in contact, Franklin reuseste sa-si invinga temerile si sa faca fata obstacolului care ii sta in cale, invatand de fiecare data o lectie importanta. Paulette Bourgeois (n: 20 iulie 1951) este o scriitoare canadiana cunoscuta pentru crearea Testoasei Franklin, personajul care apare in cartile ilustrate de Brenda Clark (n: 10 februarie 1955) si care sta la baza unei serii de animatii de televiziune, DVD-uri si filme de lungmetraj animate. (www. paulettebourgeois. ca/ )Colectia Franklin este recomandata copiilor intre 4 si 8 ani.”…

Cartea Franklin merge la scoala PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.