Home Carti PDF Fratii Burgess

[PDF] Fratii Burgess

Coperta Carte Fratii Burgess

Iti doresti sa citesti cartea Fratii Burgess publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Fratii Burgess

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Urmariti de amintirea accidentului bizar In care tatal lor a fost ucis pe cnd erau copii, Jim si Bob Burgess pleaca din orasul natal, Shirley Falls, pentru a se stabili la New York. Jim, avocat de succes, si-a desconsiderat toata viata fratele, iar Bob, avocat din oficiu, care Il idolatrizeaza pe Jim, a acceptat Intotdeauna situatia. Insa raporturile dintre ei sunt rasturnate atunci cnd sora lor, Susan, Ii cheama de urgenta acasa. Fiul ei adolescent, Zach, are necazuri dupa ce a facut un gest ofensator la adresa comunitatii musulmane din oras, iar Susan are nevoie disperata de ajutor. Fratii Burgess se Intorc asadar In locurile copilariei lor, unde tensiunile de mult Inabusite care au modelat relatia dintre ei Incep sa iasa la suprafata In mod neasteptat, schimbndu-le destinul. Cu adevarat exceptional In cazul lui Strout este echilibrul pe care Il atinge Intre v irtuozitatea narativa si profunzimea emotionala. – Chicago Tribune Clasici contemporani Litera pune laolalta scriitori contemporani laureati sau nominalizati ai unor prestigioase premii literare, care le prefigureaza statutul de clasici. Fictiunile cele mai noi, cele mai vndute, cele mai iubite din zilele noastre carti pe care abia astepti sa le citesti….

Cartea Fratii Burgess PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.