Home Carti PDF Frecventa geniu de John J. Falone

[PDF] Frecventa geniu de John J. Falone

Coperta Carte Frecventa geniu

Iti doresti sa citesti cartea Frecventa geniu scrisa de John J. Falone si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Instructiuni de accesare a mintii cosmice. Cartea de fata, publicata la editura For you, explica aceste metode si ofera exercitii practice pentru cultivarea geniului. Ea este alcatuita pentru a preda acest lucru, in mod simultan pe multe niveluri ale constiintei-constientei. Chiar si observatorului celui mai neatent ar trebui sa-i fie clar faptul ca, acum, se impune o noua constiinta mondiala asupra fiecarei forme de viata de pe planeta – constiinta care cere o achimbare radicala in modul de a gandi si a trai. Acestea doua sunt unul si acelasi lucru. Fiecare civilizatie se bazeaza daca sunt unul si acelasi lucru. Fiecare civilizatie se bazeaza foarte tare pe scanteile ocazionale de geniu, provenite de la putinii care-si revendica mostenirea. Chiar si in aceasta situatie, ei sunt considerati de catre stiinta ca fiind ciudatenii ale naturii. Religia ii considera persoane binecuvantate de Dumnezeu, in contrast cu „multimea de pacatosi“ care isi pun nadejdea in darurile si binecuvantarile celor cativa alesi. Geniul nu este un rezultat al accidentelor mediului incaonjurator, sau al mutatiilor genetice. El nu este dat doar catorva alesi. Geniul este o Frecventa a mintii si trupului, care permeaza intregul spatiu si intreaga materie. Prin urmare, ca si orice frecventa, poate fi „accesata“, se poate rezona cu ea si poate fi folosita prin metode adecvate…

Cartea Frecventa geniu in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.