Home Carti PDF Ganduri fara ganditor. Psihoterapie dintr-o perspectiva buddhista de Mark Epstein

[PDF] Ganduri fara ganditor. Psihoterapie dintr-o perspectiva buddhista de Mark Epstein

Coperta Carte Ganduri fara ganditor. Psihoterapie dintr-o perspectiva buddhista

Iti doresti sa citesti cartea Ganduri fara ganditor. Psihoterapie dintr-o perspectiva buddhista scrisa de Mark Epstein si publicata de Herald? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Herald

Descriere completa: In urma cu un deceniu, aceasta carte care deschidea calea spre noi orizonturi a lansat o uriasa provocare pentru interesul manifestat fata de modul in care spiritualitatea orientala poate sa Intareasca bazele psihologlei occidentale. Incepand de atunci, lumea buddhismului si cea a psihoterapiei au inaintat laolalta construind o noua intelegere revolutionara a ceea ce reprezinta o viata emotionala sanatoasa. In introducerea sa introspectiva la cea de-a zecea editie aniversara, Mark Epstein da glas reflectiilor sale despre aceasta revolutie si analizeaza modul In care este posibil ca ea sa evolueze in viitor…

Cartea Ganduri fara ganditor. Psihoterapie dintr-o perspectiva buddhista in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.