Home Carti PDF Garda alba. Roman teatral (Insemnarile unui raposat) de Mihail Bulgakov

[PDF] Garda alba. Roman teatral (Insemnarile unui raposat) de Mihail Bulgakov

Coperta Carte Garda alba. Roman teatral (Insemnarile unui raposat)

Iti doresti sa citesti cartea Garda alba. Roman teatral (Insemnarile unui raposat) scrisa de Mihail Bulgakov si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cartea a fost publicata la editura Polirom, in colectia BIBLIOTECA POLIROM. Clasicii modernitatii. Fresca a razboiului civil din Rusia in 1918, Garda alba urmareste destinul familiei Turbin care, asemenea altor sustinatori ai tarului, este condamnata la dispa­ritie. Punctul de plecare si nucleul „povestii“ din Roman teatral il constituie tot romanul Garda alba, intitulat initial Crucea de la miezul noptii. In intentia scriitorului, aceasta trebuia sa fie prima parte a unei trilogii pe tema razboiului civil, ale carui orori le traise ca martor si participant si care‑l pusese in fata unor optiuni majore. „Ma intereseaza in cel mai inalt grad felul de viata al intelighentiei rusesti, o iubesc si socot ca, chiar si slaba, este o categorie importanta a tarii. Destinele ei imi sunt apropiate, trairile ei imi sunt dragi.“ – Mihail Bulgakov..

Cartea Garda alba. Roman teatral (Insemnarile unui raposat) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.