Home Carti PDF Garsoniera din padurea de macarale de Dan Chisu

[PDF] Garsoniera din padurea de macarale de Dan Chisu

Coperta Carte Garsoniera din padurea de macarale

Iti doresti sa citesti cartea Garsoniera din padurea de macarale scrisa de Dan Chisu si publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALLFA

Descriere completa: Aceasta carte, scrisa de Dan Chisu, face parte din colectia Strada Fictiunii Contemporan a editurii Allfa. Basile Carlasse este un regizor de teatru celebru in Franta. Fiind de origine romana – cu numele neaos Vasile Carlice -, se intoarce in Romania post-revolutionara pentru a pune in scena o alegorie a sistemului comunist. Insa odata cu amintirile si nostalgiile iese la iveala Gelu. Cei doi ii vor expune cititorului o poveste socanta, pe care naratorul o transforma cu maiestrie intr-o partitura cu accente de scenariu rocambolesc: povestea emigrantului si a securistului, dar si a victimei si a calaului care schimba rolurile. Rezultatul este un roman autentic, cu scriitura originala si un mod neasteptat de a construi imprevizibilul…

Cartea Garsoniera din padurea de macarale in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.