Home Carti PDF Generatorul de Idei de Constantin M. N. Borcia

[PDF] Generatorul de Idei de Constantin M. N. Borcia

Coperta Carte Generatorul de Idei

Iti doresti sa citesti cartea Generatorul de Idei scrisa de Constantin M. N. Borcia si publicata de Self Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Self Publishing

Descriere completa: Am vrut sa va fac sa intelegeti cum a fost si cum este universul, cum a aparut si de ce exista, prin analogie cu cele ce ati urmarit pana acum… Dar cum au loc transformarile la care ati fost martori? Sunteti curiosi sa aflati, banuiesc… Ei bine, toate acestea si inca multe altele, le voi expune in prelegerea urmatoare, care va avea loc peste… optzeci de miliarde de ani! Daca totul va decurge asa cum imi imaginez, voi reveni asadar, peste optzeci de miliarde de ani si sper sa va regasesc sanatosi, amabili si intelepti, tot asa cum sunteti si acum…..

Cartea Generatorul de Idei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.