Home Carti PDF Geografie. Mic atlas scolar de Octavian Mandrut

[PDF] Geografie. Mic atlas scolar de Octavian Mandrut

Coperta Carte Geografie. Mic atlas scolar

Iti doresti sa citesti cartea Geografie. Mic atlas scolar scrisa de Octavian Mandrut si publicata de Corint Educational? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint Educational

Descriere completa: Desi are dimensiuni relativ reduse (48 de pagini), lucrarea de fata reprezinta suportul cartografic minimal pentru invatarea geografiei in gimnaziu (clasele V–VIII).Atlasul este structurat in trei parti: prima parte contine elemente de geografie generala (harta fizica a globului si harta politica); partea a doua, cea mai intinsa, este consacrata geografiei continentelor (cuprinzand fiecare continent ca intreg, harta politica, regiuni si tari reprezentative), succesiunea acestora fiind in conformitate cu parcurgerea curriculumului scolar (A. Europa, B. Continentele extraeuropene); partea a treia, referitoare la geografia Romaniei, contine cateva harti de baza. Geografie. Mic atlas scolar constituie un instrument de lucru deosebit de util elevilor si o sursa de informare cartografica elementara pentru toti cei interesati…

Cartea Geografie. Mic atlas scolar in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.