Home Carti PDF Ghici care-i mincinosul de M.J. Arlidge

[PDF] Ghici care-i mincinosul de M.J. Arlidge

Coperta Carte Ghici care-i mincinosul

Iti doresti sa citesti cartea Ghici care-i mincinosul scrisa de M.J. Arlidge si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Un nou thriller din seria Helen Grace, vanduta in 29 de tari In toiul noptii, sase incendii mistuitoare lumineaza cerul. E mai mult decat o coincidenta tragica. Pentru inspectoarea Helen Grace, flacarile anunta un dezastru cum n-a mai intalnit. Pentru ca nu e vorba de un dement care-si hraneste nebunia din valvataile ce nu par a se stinge vreodata, ci despre niste crime in serie, meticulos puse la cale. Dar cum au fost alese victimele? Care e motivatia criminalului? Si cine urmeaza? Orasul e cuprins de tensiune, suspiciune si teroare. In orice clipa se poate dezlantui iadul… “Helen Grace cauta ceea ce nici un barbat nu-i poate oferi: izbavirea. E un Sisif al secolului XXI care se teme – care stie, de fapt – ca bolovanul se va rostogoli mereu la vale.” – M. J. Arlidge “Helen Grace este o eroina inedita si autentica… M. J. Arlidge impleteste o tesatura narativa care-ti da fiori pe sira spinarii.” – Daily Mail “Un thriller care-ti insufla spaima, dar de care nu te poti dezlipi.” – Sunday Mirror “Povestea extrem de captivanta a unei anchete – cu siguranta va fi un bestseller.” – Huffington Post M. J. Arlidge lucreaza in televizi¬une, fiind specializat in producti¬ile dramatice. Arlidge a fost pro¬ducatorul unor seriale politiste de prime-time pentru ITV, printre care Torn, The Little House si, cel mai recent, Undeniable. In prezent, scrie pentru publica¬tia Silent Witness si produce filme pentru retele TV din Marea Britanie si SUA. Traieste in Hertfordshire cu sotia si cei doi copii. Cand nu scrie, joaca tenis sau devoreaza thril¬lere, carti de istorie, biografii si marturiseste ca are o slabiciune pentru filmele din seria Bond si bomboanele cu lemn-dulce. De acelasi autor, la Editura Trei, au aparut trei romane din seria Helen Grace: Casa papusilor, Ghici ce-i in cutie si Ghici cine moare primul (declarat cel mai bun roman politist de debut din Marea Britanie, in 2014)…

Cartea Ghici care-i mincinosul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.