Home Carti PDF Ghicitori hazlii, grupate pe categorii de Tatiana Tapalaga

[PDF] Ghicitori hazlii, grupate pe categorii de Tatiana Tapalaga

Coperta Carte Ghicitori hazlii, grupate pe categorii

Iti doresti sa citesti cartea Ghicitori hazlii, grupate pe categorii scrisa de Tatiana Tapalaga si publicata de Lizuka Educativ? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lizuka Educativ

Descriere completa: Ghicitoarea este o creatie literara, in special in versuri, conceputa ca o enigma. Ea descrie, in termeni metaforici, o fiinta, un obiect sau un fenomen, ce urmeaza a fi identificate prin inductie si deductie. Copiii le prefera ca modalitati de cunoastere, reactualizare si consolidare a cunostintelor, pentru ca ghicitorile creeaza momente de suspans si relaxare in procesul invatarii. Dezlegarea ghicitorilor presupune exersarea operatiunilor gandirii, respectiv analiza si sinteza, comparatia, abstractizarea si generalizarea, inductia si deductia. In acest placut efort al ghicirii, copiii isi dezvolta si atentia, rabdarea, perseverenta, imaginatia, simtul umorului, creativitatea etc. Autoarea invita copiii, parintii, bunicii, educatorii sa calatoreasca impreuna in lumea enigmatica si fascinanta a ghicitorilor!..

Cartea Ghicitori hazlii, grupate pe categorii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.