Home Carti PDF Ghid de conversatie roman-italian pentru toti de Adriana Lazarescu

[PDF] Ghid de conversatie roman-italian pentru toti de Adriana Lazarescu

Coperta Carte Ghid de conversatie roman-italian pentru toti

Iti doresti sa citesti cartea Ghid de conversatie roman-italian pentru toti scrisa de Adriana Lazarescu si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Limbi straine a editurii Niculescu. Cand vine vorba de italiana, fiecare dintre noi, romanii, vom fi mai mereu tentati sa spunem c-o stim. Adevarul e ca, dintre limbile straine, e cea pe care o intelegem cel mai bine, si inca cei mai multi dintre noi, italiana fiindu-i romanei, cu siguranta, cea mai apropiata sora latina. Si cum, dupa 1989 cel putin, tot mai multi conationali au luat drumul Italiei – in excursie, cu afaceri sau pur si simplu in cautarea unui loc de munca -, Ghidul de conversatie roman-italian nu s-ar arata decat cel mai potrivit insotitor al oricaruia (pentru toti) dintre cei care planuiesc sa ajunga in peninsula. Volumul alcatuit de Adriana Lazarescu – autoare de ghiduri si manuale de limba italiana si reputata traducatoare din literatura italiana (Gabriele D Annunzio, Luigi Pirandello, Alessandro Manzoni, Alberto Moravia, Edmondo di Amicis) -, de ajutor mai cu seama vizitatorului roman in Italia, dar, la o adica, si celui italian in tara noastra, acopera bine intinsul situatiilor conversationale in care s-ar trezi antrenat orice roman (sectiunea I), punandu-i la dispozitie, in sectiunea a II-a a ghidului, si o sinteza de fonetica si gramatica a limbii italiene, impreuna cu timpurile verbelor neregulate, stimulent, poate, pentru aprofundari ulterioare. Generalitati – Calatorii/Mijloace de transport – Birou de schimb/Banca/Valuta/Pasaport/Nationalitate – Hotel – Restaurant – Targuieli zilnice – Cumparaturi – Coafor – Boli/La medic -Timpul – Orase/Vizite turistice – Spectacole/Distractii – Sport/Turism – Posta/Telegraf/Telefon – Proverbe/Moduri de exprimare – Notiuni de fonetica si gramatica italiana…

Cartea Ghid de conversatie roman-italian pentru toti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.