Home Carti PDF Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii

[PDF] Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii

Coperta Carte Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii

Iti doresti sa citesti cartea Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Considerata multa vreme cea mai buna introducere in studiul Cabalei, Gradina cu rodii este acum accesibila intr-o noua editie, imbogatita de observatiile semnate de Chic Cicero si Sandra Tabatha Cicero, discipoli ai celebrului autor. Textul lui Israel Regardie este si acum un manual practic, indispensabil pentru adeptii moderni ai magiei. Teoria si practica se intalnesc intr-o lucrare ampla, de referinta pentru initiati. Gradina cu rodii ne invata:- sa exploram diverse universuri ale Cabalei- sa urmam caile Intelepciunii- sa integram legile Cabalei in viata de zi cu zi- sa ne cream propria mantra pornind de la numerologia ebraica- sa deprindem un exercitiu de tip Pilonul Cetral pentru a activa diferite parti ale sufletului….

Cartea Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.