Home Carti PDF Greierul de la metrou

[PDF] Greierul de la metrou

Coperta Carte Greierul de la metrou

Iti doresti sa citesti cartea Greierul de la metrou publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Greierul de la metrou

Editura: Arthur

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Intr-o zi de vara, Greierul Chester face un gest necugetat: atras de mirosul de lebar, intra intr-un cos de picnic si ramane blocat sub niste sendvisuri. Inchis in cos, e purtat departe de pajistea lui din Connecticut, pana in marele si aglomeratul New York. Singur si speriat, Chester taraie de sub un morman de ziare si funingine de pe scarile din statia de metrou Times Square. Atras de zgomotul acela atat de neobisnuit, Mario il salveaza pe micul greier si il adaposteste in chioscul de ziare al familiei. Chester isi face repede noi prieteni si impreuna cu Soarecele Tucker si cu Motanul Harry cutreiera orasul, dau petreceri, dar si intra intr-o gramada de incurcaturi….

Cartea Greierul de la metrou PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.